כל מי שנכח באירוע, על כל שכן מי שארגן אירוע בעצמו, יוכל להסכים כי ההיבט הקולינרי של האירוע הוא מהפרמטרים המרכזיים בדרך להצלחתו, אם לא החשוב מכולם. בחירה מקובלת בכל קנה מידה היא להשאיר את העבודה למקצוענים – אלו הן חברות אשר מציעות דוכני אוכל מכל סוג. הנה כל מה שחשוב לדעת על התחום הרחב הזה, כולל המלצה מועילה על חברה מובילה.
נקודת המוצא: קיימות אינספור אפשרויות
כבר בשלב הזה, חשוב להדגיש כי מגוון האופציות שמעמידות עבורכם דוכני אוכל הוא כמעט אינסופי. את החלוקה בין הדוכנים השונים ניתן לבצע בשלל דרכים, לרבות המועד הספציפי באירוע בו האוכל מוכן או מוגש. לא מעט דוכנים מיועדים לשלב קבלת הפנים, כאשר בין השאר ניתן להצביע על דוכני ברוסקטות, דים סאם, נודלס, אוכל דרוזי, מאפים מהטאבון, טורטיות, מעורב ירושלמי, מרקים – והרשימה עוד ארוכה.
הדוכנים בהחלט עשויים להיות פעילים לאורך האירוע, לעיתים עד לרמה של עמדת בופה בה מוגשת המנה הראשונה או העיקרית. אפשרות אחרת, פופולארית לא פחות, היא להוסיף דוכני קינוחים, שיאפשרו להעניק לאירוע את החותמת הטעימה, ולרוב גם המתוקה, שלו: דוכן פנקייק או וופל בלגי, למשל.
סוגיית קהל היעד
דוכני אוכל, על מנת שיהיו המוצלחים ביותר, צריכים להתאים לסוג האירוע, כמו גם למאפיינים של קהל היעד. זו הסיבה בגינה באירועים בהם אורחים צעירים רבים, דוגמת בר או בת מצווה, רצוי לבחור בדוכנים אשר מדברים אל גובה העיניים אל הילדים. דוכן שערות סבתא, למשל, הוא המלצה מועילה במיוחד באירועים מהסוג הזה.
הפתרון: חברת רוז בר
רוז בר נחשבת לאחת החברות המובילות בישראל בתחום של דוכני אוכל לאירועים. החברה, הפועלת החל מ-1996, מציעה את כל הפתרונות הנדרשים בתחום. החברה מציעה דוכנים איכותיים מכל סוג: החל מדוכן פוקאצ’ות ועד דוכן פופקורן, דרך עמדה אסייתית או איטלקית ועד לעמדות המגישות שתייה קרה, חמה או אלכוהולית.
החברה מספקת את הדוכנים יחד עם כוח אדם המתפעל אותם, כאשר ברוב המקרים הכנת האוכל נעשית לעיני האורחים – מה שבוודאי תורם לחוויה שלהם. פתרונות האוכל של החברה הם איכותיים, טעימים ומתאימים לכל אירוע.
נשמח לעמוד לשירותכם: